Сайт відділу освіти Рава-Руської міської ради
Рава-Руська територіальна громада
Міністерство освіти
і науки України
 

На Львівщині посилили карантинні обмеження з 31 січня

Дата: 31.01.2022 13:02
Кількість переглядів: 52

З 31 січня на Львівщині посилили карантинні обмеження. Таке рішення ухвалили 28 січня члени обласної комісії ТЕБ і НС. 

З 00:00 31 січня комісія вирішила ЗАБОРОНИТИ:

1) приймання відвідувачів закладами громадського харчування, крім доставки та замовлень на винос;

2) діяльність ринків, крім продовольчих;

3) діяльність спортивних зал, фітнес-центрів, басейнів (їх можуть відвідувати спортсмени національних збірних команд України та їхні тренери);

4) приймання відвідувачів в закладах розважальної діяльності;

5) проведення всіх масових заходів, крім офіційних спортивних, та матчів командних ігрових видів спорту професійних спортивних клубів без глядачів за умови дотримання учасниками протиепідемічних заходів.

Обмеження, передбачені підпунктами 1-3 цього пункту, не застосовуються за умови наявності у всіх учасників негативного результату ПЛР-тесту, сертифіката, що підтверджує повний курс вакцинації, документа про одужання від хвороби чи сертифікату про вакцинацію однією дозою вакцини. Це не стосується людей, які не досягли 18 років.

19 січня 2022 року відбулося позачергове засідання обласної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій.

Відповідно до Протоколу №1 на території Львівської області з 00 год. 00 хв. 19.01.22 року на території Львівської області встановлено «помаранчевий» рівень епідемічної небезпеки поширення гострої респіраторної хвороби COVID-19, для якого встановлено карантинні обмеження «жовтого» рівня.

Просимо бути обережними та дотримуватись відповідних протиепідемічних заходів. 

 


« повернутися

Вхід для адміністратора